maraton támogatók

Alapítványunk munkája nagylelkű támogatóink által biztosított erőforrásokkal lehetséges

Alapítványunk 2002 óta töretlenül hirdeti a drogmentesség eszmeiségét kicsik és nagyok között egyaránt. De ez a munka egyáltalán nem jöhetett volna létre, ha azok a nagyszerű emberek és cégek nem állnak mögöttünk, akik kitűnnek társaik közül társadalomjobbító felelősségvállalásukkal.

Ha az ember megteheti, hogy már ne csak a saját mindennapi boldogulását tartsa szem előtt, akkor tekintete gyakran azokra a társadalmat sújtó problémákra esik, amivel embertársaik nap mint nap küzdenek. Az egyik ilyen égető probléma a drogkérdés.

Hálás köszönettel tartozunk azoknak a cégeknek és magányszemélyek, akik az anyagi erőforrásokat biztosítják munkánkhoz.

Egyértelmű, hogy a szétosztott ingyenes drogfelvilágosító füzeteket valakinek finanszíroznia kell.

Egyértelmű, hogy ha rendezvényeken veszünk részt, akkor az kiadásokkal jár.

Egyértelmű, hogy egy drogfelvilágosító előadásnak is vannak költségei.

Ahhoz, hogy ezeket a társadalomjobbító tevékenységeket folyamatosan és gördülékenyen tudjuk végezni, szükségünk van anyagi háttérre.

Évek óta bástyaként állnak mellettünk cégek és szervezetek, hogy a munkánkat végezni tudjuk, de ez nem jelenti azt, hogy alapítványunknak ne kellene megküzdenie évről évre a túlélésért.

Ahhoz, hogy egyre több embert érjünk el, növelnünk kell a kapacitásunkat és ez természetesen csak növekvő anyagi erőforrások mellett lehetséges.

Bármekkora összegű anyagi támogatást elfogadunk magánszemélyektől, szervezetektől, cégektől alkalmi vagy rendszeres jelleggel, illetve a munkánkhoz fontos tárgyi hozzájárulásokat is szívesen vesszük.

Évről évre a következő dolgokra van szükségünk munkánkhoz:
– biciklik a 42 napos Maratonra
– gépjárművek a 42 napos Maratonra
– elektronikai eszközök irodánkba
– elektronikai eszközök rendezvényekhez
– sportruházat
– média együttműködések
– reklám lehetőségek
– ajándék felajánlások a különböző versenyek díjazottainak, amiket a gyerekek között hirdetünk
– nyomdai hozzájárulás
– irodai eszközök, bútorok

Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd támogatni azt az eszmét, hogy Magyarország egy drogmentes országgá váljon, írj a következő e-mail címre: tamogatas@drogmentes.hu

Mozgalmunk célja: Széles körben ismertté tenni az igazságot a drogokról és ezáltal elérni, hogy minimális legyen a drogokat kipróbálók aránya Magyarországon.

Lehetőség van munkásságunk kimerítőbb bemutatásra egy személyes találkozás alkalmával a végleges döntés meghozásához.

A legnagyobb támogatóink nevét és logóját megjelentetjük a különböző kiadványainkban illetve az évente megrendezett bankettünkön rangos elismerésben részesítjük őket.

Támogasd te is munkánkat!

Oszd meg!