ELŐADÁS: Hogyan beszéljünk gyermekünkkel a drogokról?

Sokszor merül fel a kérdés, hogy szülőként hogyan közelítsük meg a drogtémát. Mit mondjunk a gyereknek, amit nem hallott még ezerszer? Mivel lehet valóban megóvni, hogy ne essen a drogok csapdájába. Ezt a témát akarja körbejárni a Drogmentes Világért Alapítvány előadása, amiről most a téma egyik legtapasztaltabb szakértője fog beszélni.

Az előadás célja, hogy ezt az egyébként is kényes témát kertelés nélkül mutassa be, és gyakorlatias példákat adjon a szülőknek, amelyek segítségével könnyű, egyszerű dologgá válhat a drogokról való beszélgetés.
A meghívott előadó a garancia arra, hogy a résztvevők most egy szókimondóan egyszerű és gyakorlatias összefoglalót fognak kapni a témában.

Az előadó

Németh Gergő, drogmegelőzési szakember, aki több mint 15000 fiatalnak tartott már előadást az ország minden megyéjében. Előadásában közérthetően és azonnal alkalmazható módon fogja összefoglalni a legfontosabb tudnivalókat.

“A gyerekek fognak döntést hozni a drogokkal kapcsolatban.
Ők is, ahogy bárki, adatok alapján fognak döntést hozni. A döntésüket pedig elsősorban az fogja meghatározni, hogy tudják-e az igazságot a drogokról vagy sem.
Ön tudja, hogyan és mit mondjon?”

Témák

  • Mi számít drognak? Hol a határ?
  • Designer drogok? Mit kell tudni róluk?
  • Mit okoznak a drogok?
  • Tünetek – hogyan ismerjük fel, ha gyermekünk drogozik?
  • Hogyan beszéljünk gyermekünkkel a drogokról?
  • Mit tehetünk, hogy megelőzzük a bajt?

Időpont és helyszín:

Bonyhád / Vörösmarty Mihály Művelődési Központ / Széchenyi tér 2.
2018. november 9. péntek // ajtónyitás 17:30

További információ és jelentkezés:

Az előadó és a szervezők külön egyeztetése alapján az előadás díjtalan. A téma elsősorban szülőknek szól, de a szervezők szeretettel várnak minden szülőt, szakembert, rendőrt, mentőst, pedagógust, aki elfogad tanácsokat a témában. Hiszen a cél az, hogy a gyerekek ne essenek a drogok csapdájába.

Vörösmarty Mihály Művelődési Központ +36 74 451 455
Nagy Noémi, szervező – Drogmentes Világért +36 20 201 7722
eloadas@drogmentes.hu
Facebook esemény