Németh Gergő

Drogprevenciós szakember, aki az ország több száz iskolájában tartott már drogmegelőző előadást kicsiknek és nagyoknak. A nemzetközi Drogmentes Világért Alapítvány Magyarországi vezetője, és a Drogmentes Magyarországért Maraton csapatkapitánya. 

A Drogmentes Világért Alapítvány Magyarországi vezetőjeként összefogja az egész országot lefedő Igazság a drogokról kampányt. Valamint személyesen több, mint tizenötezer fiatalnak tartott már drogmegelőző előadást.

A kampányhoz, mint igazi összefogáshoz az évek során már több ezren csatlakoztak magánszemélyek, pedagógusok, védőnők, önkormányzati tisztviselők, rendőrök, polgárőrök, vállalkozók, orvosok, hogy összefogjanak az ügyben.

Az összefogás célja, hogy előbb juttassuk el a fiatalokhoz az igazságot a drogokról, minthogy a drogdílerek hazugságai jutnának el hozzájuk.

A fotón: Önkéntesek osztják az igazság a drogokról füzeteket.

A fotón: Önkéntesek osztják az igazság a drogokról füzeteket.

Németh Gergő vezetése alatt, az ország legnagyobb drogmegelőző önkéntesi hálózatával rendelkező Drogmentes Világért Alapítvány, több mint 534.000 embernek adta át az igazságot drogokról Magyarországon.