Igazság a drogokról drogprevenciós füzetek

Az igazság a drogokról füzetsorozat

Az igazság a drogokról füzetsorozat tizenhárom illusztrált füzetből áll, amelyek a leggyakrabban használt drogokról tartalmaznak adatokat.

A füzeteket kifejezetten fiatalok számára írták, de ezeket az adatokat a felnőtteknek is ismerniük kell.

Egyszerű nyelven írták őket, amelyet könnyű megérteni. A 22 nyelven elérhető füzetek elmagyarázzák a drogok emberekre gyakorolt fizikai és mentális hatásait. Igaz történeteket írnak le olyan emberekről, akik használták a drogokat és függővé váltak.

Amennyiben valaki megpróbál drogot adni neked, ha eszedbe jutott, hogy drogot használj, ha már használsz is, vagy ha ismersz valakit, aki drogokat használ, akkor olvasd végig a füzeteket és minden információt megkapsz, hogy tájékozott döntést tudj hozni.

Részleteket a füzetekből itt találsz:

Az igazság az alkoholról

Az igazság a marihuánáról

Az igazság az ecstasyról

drogfelvilágosító anyagok

A sorozat első füzetének címe: Az igazság a drogokról. Ebben tényszerű és tömör áttekintés található arról, hogy mik is pontosan a drogok, hogyan működnek és milyen hatásaik vannak. Megadja a leggyakrabban használt anyagok szleng neveit, valamint a hosszú távú és rövidtávú hatásaikat. A füzetet bármely közösségben javasoljuk terjesztésre, valamint megoszthatod barátokkal, családtagokkal és bárki mással.

Minden drogról külön rész szól, amelyek további adatokat, valamint használók történeteit tartalmazzák. Kiválaszthatod, hogy melyik drogról szeretnél olvasni.

A füzetek mindenki számára forrás – gyerekeknek, szülőknek, tanároknak, tanácsadóknak, hatóságoknak, ifjúságvédelemmel foglalkozóknak, drogmegelőzési és rehabilitációs szakembereknek és az egészségügyben dolgozóknak.

Ha szeretnél részt venni a füzetek terjesztésben, csatlakozhatsz a következő programjainkhoz:

Drogmegelőző előadások minden korosztály számára

Rendszeres füzetosztási akciók

Rendezvények 

Országos füzetterjesztési program üzlet- vagy bolttulajdonosoknak

Oszd meg!