marihuána füzet

Még egy település lefedve

A Hevesi családi napon sok színes programban vehetett részt az odalátogató közönség, a talpalávalót a Nagyecsedi Gyöngyszemek zenekar húzta. Főzőverseny is volt, több bográcsban rotyogtak a finomságok. A zsűri több kategóriában hirdetett eredményt, megválasztották a legfinomabb birkapörköltet és chilis babot is.

Számunkra is igen termékenyen telt ez a rendezvény is. Megállapodás született ugyanis jövőbeli együttműködésre a Tutor Alapítvánnyal. A Magyar Máltai Szeretet Szolgálat Heves-megyei csoportjával megbeszéltük, hogy használatba veszik az Oktatócsomagjainkat. Átadásra került több száz drogprevenciós füzet a svájci-magyar együttműködési program által finanszírozott Praxis Szövetségnek, akik ezeket használjak majd az egészségnapjaikon. A Golgota Keresztény Gyülekezet lelkipásztorával is további együttműködést beszéltünk meg és szó esett az Oktatócsomag használatáról is.

Tamás előadást tartott, amit 150 fő hallhatott az egész rendezvény területén.
Sok gyermek töltötte ki standunknál a  drogtotót is és több száz Igazság a drogokról füzet került kiosztásra.

Az egész napos rendezvényt tűzgyújtás zárta. Köszönjük a meghívást, már megint több száz emberhez juttattuk el a drogmentes élet hírét.

Oszd meg!

[rev_slider hevescs]