Drogok tették

A drogok végeztek velük is

A világ egyik legtehetségesebb énekesnőjének halálát, valamint egy Oscar díjas színész-rendező halálát is bizonyíthatóan a drogok okozták.

Whitney Houston hatszoros Grammy-díjas énekesnő volt, akit több filmből is ismerhettünk.

A Guiness Rekordok könyve szerint a valaha élt legtöbbet díjazott énekesnő. Albumjaiból több mint 180 millió fogyott el. Férjével, Bobby Brown-nal 1989-ben ismerkedett meg. Bobby töbször összetűzésbe került a törvénnyel, így már akkor lehetett tudni, hogy rossz hatással lesz Whitney-re.

Whitney Houston drogok

Férjét kihágásai miatt számos alkalommal letartóztatták (szexuális zaklatás, ittas vezetés, testi sértés). A 2000-es években már azt beszélték, hogy Whitney is kábítószereket használt, mint férje. Az énekesnő rehabilitációs intézetbe került ahonnan 2006-ban tért vissza és azon nyomban elvált a férjétől.

Végül 2012-ben holtan talált rá a testőre egy Beverly Hills-i hotel lakosztályának fürdőkádjában. Az énekesnő halálát kokain fogyasztása és az artéria-elmeszedéses szívbetegség együttes hatása miatti vízbe fulladás okozta. Az utólagos vizsgálat több más drog és gyógyszer nyomát mutatta ki az elhunyt szervezetében, köztük a marihuánát, és a Xanax-ot.

Az Éhezők viadala című film sztárjával nemrég végeztek a drogok

Philip Seymour Hoffman, Oscar-díjas színész 1967-ben született Fairportban.

2005-ben a Capote című filmben nyújtott alakításáért megkapta a Golden Globe legjobb férfi főszereplőnek járó díját és a BAFTA-díj legjobb férfi főszereplőjének járó díját is besöpörhette, de ugyanebben a kategóriában az Oscart is megnyerte.

Rendszeresen játszott a Broadway-n, két Tony-jelölést is begyüjtött színpadi alakításaiért, de rendezőként is voltak sikerei.

Hoffmann drogok

Nagy költségvetésű filmekben is játszott, mint például a Mission Impossible:3-ban, a Hideghegyben, Az éhezők viadala – futótűzben, sőt még a harmadik részben is szerepel.

Az eszméletlenül heverő Hoffmanra New York-i lakásának fürdőszobájában talált rá asszisztense, aki rögtön hívta a mentőket ám a sztár életét már nem lehetett megmenteni. A lakásban heroint találtak, és halálának egyértelmű okára utalt a karjából kilógó injekciós fecskendő is.

Oszd meg!