jackie chan

Jackie Chan fia szégyent hozott családjára

Jackie Chan, a harcművészeteket és hihetetlen kaszkadőrmutatványokat bemutató filmek sztárja felettébb szégyenli, amit fia tett.

31 éves Jaycee fiánál a kínai hatóságok Pekingben közel 100 gramm marihuánát találtak – amiről természetesen apuka is értesült.

Jackie nem hagyhatta annyiban: dühén és csalódottságán túllépve a közönségnek írt levelében fejezi ki érzéseit rajongóinak és a kínai polgároknak.

„Amikor először hallottam a dologról, teljesen kikeltem magamból. Mint közéleti személyiség, szégyenlem magam, és mint az apja, mélységesen szomorú és csalódott vagyok. Akit viszont az ügy a legfájdalmasabban érintett, az az édesanyja. Remélem fiatal generációnk tanul fiam hibájától és messze elkerüli a drogokat.

Szeretném megragadni az alkalmat, hogy megmondjam Jaycee-nek: nagyon rossz dolgot tettél és felelősséggel tartozol a következményekért. Az apád vagyok és mindig is melletted fogok állni, együtt küzdünk meg az előttünk álló dolgokkal.

Valamilyen szinten én is felelős vagyok a történtekért: apja vagyok, aki nem a helyes úton terelte fiát. Fiam és magam nevében szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, hogy negatív hatással voltunk a társadalomra.”

Érződik, hogy Jackie-ben még élnek a kínai szokások és valóban mélyen érinti fia tévúton járása. Bármennyire is rosszul cselekedett Jaycee, apja kiáll mellette, ami manapság egyre kevesebb esetben történik így.

forrás: offline.hu

Oszd meg!