rendezveny

Rendezvényekre látogatunk el, hogy megismerjék az emberek az igazságot a drogokról

Gyakran kapunk meghívást különböző rendezvényekre, ahol a szervezők fontosnak tartják, hogy a drogprevenció is képviseltesse magát a rendezvény által felölelt témák között.

Különböző rendezvénytípusokon szoktunk megjelenni, lényeg, hogy jó sok ember legyen. Egészségnapokra, olyan rendezvényekre, ahol sok gyerek és szülő van jelen, falunapokra, majálisokra, futónapokra, sportrendezvényekre és természetesen drogellenes rendezvényekre is szívesen megyünk.

Ilyenkor megjelenünk csapatunkkal és felvilágosító standunkkal és különböző módon érjük el a nagyközönséget a drogok témájában. Lássuk, mik ezek:

Felvilágosító előadásokat tartunk gyerekeknek, felnőtteknek és szülőknek.

„Nagy örömünkre szolgált, hogy emeltétek a rendezvény színvonalát. Számunkra is nagyon fontos, hogy minél több fiatal tudomást szerezzen a drogok káros hatásairól, amint ezt nálatok nagyon magas számban megtették. Köszönjük az ajándékokat, amiket osztogattatok. Kívánjuk, hogy a munkátok eredményes legyen. Jövőre is várunk titeket szeretettel.”Molnár Rita, az I. Kislétai Hagyományőrző Burgonyafesztivál egyik szervezője

Kérésre, akár a színpadon adunk interjút vagy tartunk egy rövid felvilágosító előadást.

Felvilágosító füzeteket biztosítunk és osztunk ingyenesen a rendezvényen.

Ingyenes képzési anyagokat biztosítunk drogprevenciós előadások tartásához.

Információs standot állítunk fel, ahol az emberek feltehetik a kérdéseiket illetve magukhoz vehetnek a különböző drogfelvilágosító anyagainkból.

Ingyenes drogfelvilágosító füzeteket biztosítunk továbbosztás céljából.

Gyerekekkel drogtotót játszunk, ami egy játékos felvilágosítás a drogok veszélyeiről.  A sorsolással egybekötött játék végén a nyertesek ajándékcsomagot kapnak.

Kisebb gyerekeknek rajzversenyt rendezünk, ajándékokkal a legszebb rajzokért.

Ha szeretnéd, hogy részt vegyünk a rendezvényeden, írj e-mail-t vagy hívj minket:

Szervező: Kovács Viola

E-mail: rendezveny@drogmentes.hu

Telefon: 06 70 610 72 95

 

Oszd meg!