Sztárok drogok nélkül

Az élet a reflektorfényben igen sok lehetőséget kínál az alkohol iváshoz és a drogfogyasztáshoz.

Rengeteg történet van hírességekről, akiknek van, vagy volt valamilyen függősége, alkohol problémája. Vannak hírességek, akik azért kezdenek inni, mert félénkek vagy lámpalázasak, ha valamilyen szociális helyzetbe kell kerülniük. Viszont az ivás vagy drogfogyasztás függőséghez vezet, egy olyan útra, ami csak lefelé vezet.

Ám vannak olyan hírességek, akik elmondásuk szerint nem isznak, vagy már nem isznak.

Bradley Cooper

Bradley-Cooper-2

Az Oscar-díjra jelölt színész már sok éve tiszta. Amikor Bradley a húszas éveiben járt, akkor mondhatni elég gyakran ivott.

Akkoriban Cooper egy partin tartózkodott és részegen úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne, ha a fejét a beton padlóba verné. Kórházba került és rájött, hogy az ivás és a drogok tönkretehetik az egész életét – ezért abbahagyta a használatukat. Azóta tiszta életet él.

David Beckham

David Beckham a visszavonult sztár focista testének fitt alakját úgy tarja meg, hogy a drogok és az alkohol nélkül éli mindennapjait. Nem mindig volt antialkoholista, de elmondása szerint már évek óta nem nyúlt italhoz.

Tyra Banks

Tyra leginkább az élete miatt volt híres. És amíg az alkohol- és drogproblémákkal küzdő szupermodellekkel volt tele az internet, Tyra sosem volt köztük. Ő egy tisztán élő szupermodell és szórakoztató mogul, aki már 12 éves kora óta nem ízlelte az alkohol ízét.

Joe Manganiello

A True Blood és a Magic Mike jóképű sztárja Joe Manganiello egy olyan színész, aki négy éven át küzdött az alkoholfüggőségével a húszas éveiben és nem csak a karriere, hanem az élete is kisiklott. Most több mint egy évtizede józanul éli az életét.

Katy-Perry-GQ-Interview-Highlights-2014-Video

Katy Perry

Katy Perry a világhírű énekes 2010-ben hagyta abba az ivást, hogy semmi se akadályozza meg a karrierje csúcsra vitelében.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. 1992-ben robbant be a köztudatba a Chaplin című filmjével. Az 1990-es évek igen mozgalmasan voltak Downey számára. Kokain és alkohol függősége miatt többször is a sikátorban találtak rá és még börtönbe is csukták a színészt. Szerencsére most már több mint tíz éve tisztán él a sokak által kedvelt Vasember sztárja.

rdj-sma-07nov14

Downey egyszer ezt mondta a drogokról:

“A drog olyan, mintha egy fegyver csövét tartanád a szádban, az ujjad a ravaszon van és közben azt mondanád magadnak: tetszik a fegyver csövének fémes íze.”

Tudj meg többet a kokainról!

 

Forrás:

http://stars.topix.com/slideshow/15092?utm_source=zergnet.com&utm_campaign=15092 

 

OSZD MEG!