Guinness rekorder programmal indult el a 15. drogmentes maraton

Tizenötödik alkalommal indult el a Drogmentes Magyarországért Maraton. A kampány csapattagjai 42 nap alatt, 300 településen átfutva, összesen 2000 kilométert tesznek meg.

Nick Árpád Guinness rekorder erőművész ritkán látott műsorát mutatta be. Ennek részeként a Drogmentes Maraton futóinak egyik autóját húzta el fogaival.

Nick Árpád

Az immár tizenötödik Drogmentes Magyarországért Maraton START rendezvény minden eddiginél különlegesebb volt. A már elhagyhatatlan bemelegítés mellett több híresség színesítette a rendezvény programját.

Hatalmas tömeg kísérte el első kilométereire a Drogmentes Maraton csapattagjait. A Drogmentes futást egész Budapest láthatta, amit mi más példázna jobban, minthogy számtalan járókelő köszöntötte kitörő üdvözléssel, tapssal a csapatot. És többen már a futás közben csatlakozott a tömeghez.drogmentes maraton start deák tér

 

A rendezvényen számos híresség, és kiemelt személyiség vett részt.

Kegye János pánsíp művész érzelmekkel teli, és az alkalomhoz illő zenéivel indította a műsort. A START rendezvényen résztvevő hírességek között volt Komáromi István, Dr. Lenkei Gábor, Tóth Cecília fitnesz bajnok, és még megannyian.