Baks

Megint egy rakás Drogmentes Kapitányt avattunk

Nemrég Bakson voltunk előadást tartani. Baks egy Szeged mellett található kedves kis község. Az előadáson az 5-8. osztályos korosztály vett részt a Szent Miklós Katolikus Általános Iskolából. Két előadás is tartottunk, a végén mindenki Drogmentes kapitány lett. A szervezők jelezték, hogy annyira tetszett a gyerekeknek az előadás, hogy mindenképp várnak minket vissza!

Veres Ibolya, főszervező ezt írta be a Vándorkönyvünkbe az előadás után:

„Nagyon örülök, hogy Rátok találtunk és eljöttetek Baksra. Számomra a vártnál nagyobb hatást gyakoroltatok a gyerekekre. Hihetetlen nagy szükség van a munkátokra!

Külön örömmel tölt el, hogy Ti, mint fiatalok jártok élen és egy csodálatos példát mutattok. A világ jobbulását tiszta, jó cselekedetekkel lehet elérni…

Minden olyan tett, ami a mai beteg társadalomban a fiatalok életére pozitív hatással lehet, ami egy alternatívát mutat nekik, olyan tudással készíti fel őket, melynek hasznát veheti, dicséretes és csinálni kell.

Köszönöm nektek! Köszönöm, hogy megismerhettelek benneteket, az egész mozgalmat és örülök, hogy része lehettem egy kicsit a célotoknak.

Csodálatos volt megtapasztalni a nyitottságotokat, kedvességeteket ezt őrizzétek meg, erre nagy szükség van. Sok emberre tudtok pozitív változást hozó hatással lenni. „

Szeretettel, Veres Ibolya, Baks

Nagy örömünkre szolgált, hogy ezzel is sikerült közelebb jutni célunkhoz, ami a következő:
Széles körben ismertté tenni az igazságot a drogokról és ezáltal elérni, hogy minimális legyen a drogokat kipróbálók aránya Magyarországon.

Bakson sikerült ezt elérni, de nagyon sok település vár még arra, hogy oda is elvigyük az igazságot!

Oszd meg!