drogmentes

Boltokba drogfelvilágosító füzeteket helyezünk ki

drogfelvilágosító anyagok

Második éve, hogy elindult egy új füzetterjesztési kampányunk, aminek lényege, hogy a társadalmat hívjuk együttműködésre a drogok ellen.

Különböző boltokkal és bolthálózatokkal, valamint webshop tulajdonosokkal dolgozunk együtt, akik segítenek nekünk abban, hogy minél több fiatalhoz eljuttassuk az igazságot a drogokról.

Az „Igazság a drogokról” füzetsorozatunk 13 féle, a leggyakrabban használt drogokról szól. Azokkal, akik velünk együtt dolgoznak, megállapodunk, hogy a boltjaikban kirakják ezeket a füzeteket, hogy onnan bárki ingyen el tudja vinni. Ha pedig utánpótlás kell, akkor kérésre azonnal küldünk újakat. Akinek webshopja van, ő pedig a csomagok mellé ajándékba tudja adni a füzeteket.

Ezek a füzetek teljesen ingyenesek és ingyenesen ki is küldjük őket.

„Persze, hogy segítek! Máshogy sajnos nem tudok hozzájárulni a drogmentességhez, de az semmibe nem kerül, hogy kirakom ide a füzeteket!”boltos Tiszavasváriból

Mára már közel 1500 bolttal dolgozunk együtt egy drogmentes Magyarországért.

Ezek a bolttulajdonosok egyszerűen szeretnének tenni valamit a droghelyzettel kapcsolatban, és szívesen veszik, ha ügyfeleik látják, milyen jó ügyet támogatnak, és mennyire erős a társadalmi felelősségvállalásuk.

Ha neked is boltod vagy webshopod van és szeretnél részt venni a programban, írj e-mail-t vagy hívj minket.

Felelős: Pintér Andrea

E-mail: fuzetterjesztes@drogmentes.hu

Telefon: 06 70 679 77 66

Oszd meg!

[rev_slider boltok]